Neem deel aan ons volgend Matchmaking Event

Maak kennis met onze studenten en vind het talent dat je zoekt.

Volgend evenement:

20/06/2019

Jonge talenten klaar om in jouw bedrijf te starten

Het Google Digitaal Atelier, in samenwerking met opleidingscentrum Skillsfactory en partners VDAB, Actiris, Bruxelles Formation BeCentral en Beci, leidt talenten op in digitale marketing tot Digital Coordinator en bereidt ze voor om in een onderneming als die van u aan de slag te kunnen. De profielen van de werkzoekende deelnemers werden zorgvuldig geselecteerd. Aan elk van onze Digital Coordinator programma’s nemen een vijftigtal franstalige en nederlandstalige kandidaten deel.

Digitaal leren

Onze studenten, opgeleid door experten van het Google Digitaal Atelier, verwerven kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor digitale marketing en brengen deze in praktijk aan de hand van bestaande case studies. Ze hebben dus echte terreinervaring en een referentieportfolio.

Soft skills

Vanaf het begin van het programma worden onze studenten in contact gebracht met partnerbedrijven en hun teams om samen te werken aan real-lide business cases. Onder begeleiding van onze trainers, verwerven zij de sociale- en gedragsvaardigheden die ze nodig hebben om in bedrijven te werken.

In de praktijk

Het volgende Matchmaking Event georganiseerd door Google Digitaal Atelier vindt plaats op 20/06/2019 van 13u tot 16u30 in het Google Digitaal Atelier in BeCentral, Kantersteen 10, 1000 Brussel.

Bedrijfsprofielen

Elk bedrijf, startup, KMO of groot bedrijf op zoek naar gekwalificeerde mensen om hun marketingteam te versterken heeft toegang tot onze talentenpool.

Het Matchmaking Event in de praktijk

U vertelt ons waar u naar op zoek bent

Na inschrijving via het formulier hieronder, kan u ons meer vertellen over het profiel dat u zoekt.

U ontmoet onze jonge talenten

Op onze Matchmaking Event ontmoet en evalueert u op een ongedwongen manier de jonge talenten die opgeleid zijn door onze experten.

U selecteert de kandidaten die voor uw bedrijf geschikt zijn

U selecteert de kandidaten die aan uw verwachtingen voldoen, en wij brengen jullie in contact.

Op zoek naar ware marketingtalenten

Schrijf uw onderneming in voor ons volgende Matchmaking Event via onderstaand formulier. Na ontvangst van uw inschrijving, nemen we snel contact met u op voor de volgende stap.
Inscription NL - Entreprises - Recrutement GAD Création Compte
Geef hier uw paswoord in
Bevestig het paswoord